SLO  |   | 
Prevajanje, tolmačenje in
lektoriranje več kot 30 jezikov.
Najhitrejše prevajalske storitve!
Kontakt
 
Domov

Sodni tolmači

Sodni tolmač za hrvaški jezik | Sodni tolmač za angleški jezik | Sodni tolmač za srbski jezik

Sodni tolmač je oseba, ki prevaja govorjeno ali pisano besedo iz tujega v slovenski jezik ali obratno, lahko pa tudi iz tujega v tuj jezik. Prevodi sodnega tolmača so potrebni v sodnih postopkih ali v drugih primerih, ki zahtevajo uradne prevode s strani sodnega tolmača. Sodni tolmač prevaja na zahtevo sodišča , državnega organa, pravne ali fizične osebe. Pravne ali fizične osebe se na sodnega tolmača obrnejo, ko potrebujejo prevode različnih listin, kot so: sodni registri, bilance, potrdila o nekaznovanju, rojstni listi, spričevala, potrdila o izobrazbi, sklepi o dedovanju, itd.  

Potrebujete sodno overjen prevod?
030 663 201 in info@poliglot.si - HITRO in UGODNO!
 

Status sodnih tolmačev

Sodni tolmač je imenovan s strani Ministrstva za pravosodje, ki tudi vodi postopke za imenovanje sodnih tolmačev v skladu z zakonom o sodiščih. Sodni tolmač mora uspešno opraviti preizkus znanja, na podlagi česar je s strani Ministrstva za pravosodje imenovan za sodnega tolmača. Sodni tolmač je imenovan na neomejen čas.

Ko je sodni tolmač imenovan, je to objavljeno v Uradnem listu, sodni tolmač pa se po imenovanju vpiše v imenik sodnih tolmačev, ki ga v skladu z določili zakona vodi ministrstvo za pravosodje.

Sodni tolmač - vse dni v tednu

Sodni prevodi, ki jih opravijo naši izkušeni in zanesljivi sodni tolmači, so vam na voljo vse dni v tednu in po zmernih cenah. Ponujamo najhitrejše sodno overjene prevode z možnostjo brezplačne dostave v Ljubljani in Mariboru. Za ostalo Slovenijo poskrbimo za hitro dostavo s pošto ali po dogovoru. 

Pokličite nas:
030 663 201 in info@poliglot.si - 24 ur na dan, 7 dni v tednu!
 

Sodni tolmač - sodni tolmači

V podjetju POLIGLOT smo se na podlagi dolgoletne tradicije in sodelovanja s sodnimi tolmači specializirali za storitve sodnih tolmačev.  Na voljo imamo sodne tolmače za vse jezike, za določene jezike pa tudi večje število sodnih tolmačev. Na podlagi tega lahko v nekaj urah opravimo tudi obsežnejše prevode. Ko potrebujete sodno overjen prevod nas lahko pokličete kadarkoli, 24 ur na dan, 365 dni na leto, saj se zavedamo, da je izpolnitev rokov za oddajo listin ključnega pomena. Cene storitev naših sodnih tolmačev ostajajo enake ne glede na nujnost, začnejo pa se že pri 20,00 EUR na stran.

Pokličite nas in se prepričajte!
Kontakt: 030 663 201 in info@poliglot.si

AKTUALNE OBJAVE
10% popust na lektoriranje besedil v vseh jezikih
Hitri in zanesljivi prevodi
Do sodno overjenih prevodov že v nekaj urah.
Hitri prevodi
Cenovno ugodni prevodi
Sodno overjeni prevodi že od 20,00 €.
Cenovno ugodni prevodi
Brezplačna dostava
V Ljubljani in Mariboru vam sodno overjene prevode dostavimo brezplačno.
Brezplačna dostava
Informativni izračun prevodov
Koliko vas bi stal prevod besedila?
Pošljite datoteko (.doc, .pdf) in sporočimo vam ceno.
Prevod v
E-mail
Če našega odgovora ne prejmete v 24 urah, nam dokument pošljite še na info@poliglot.si
Informacije in naročila
01 620 96 94 med delovnim časom
030 663 201 24ur | vsak dan (nujni primeri)