UGODNI sodno overjeni prevodi

NAJHITREJŠI sodno overjeni prevodi

BREZPLAČNA dostava prevodov

V Ljubljani z okolico

NAJCENEJŠE tolmačenje španščine in italijanščine

Že od 60 EUR na uro

Prevod iz hrvaščine v slovenščino - Prevajanje v hrvaščino

Hrvaški jezik je uradni jezik v Republiki Hrvaški in eden izmed treh uradnih jezikov v Bosni in Hercegovini. To pomeni, da se govori v kar velikem delu nekdanje države, v manjšinah v Srbiji in Črni gori in tudi v številni skupnosti hrvaških izseljencev po vsem svetu. Okrog 6 milijonov ljudi govori hrvaški jezik. 
 
Govorci hrvaškega, srbskega, bosanskega in črnogorskega jezika se med seboj zelo dobro razumejo, saj je nekoč to bil skupni srbohrvaški jezik, danes pa se jeziki med seboj razlikujejo, iz leta v leto bolj in bolj. 
 
Kljub minimalnim razlikam pa lahko hitro pride do trenj, če ne uporabite pravih izrazov, zato je kakovost prevoda še toliko bolj pomembna.
 

Prevod iz hrvaščine v slovenščino

Potrebujete kakovostno in ugodno prevajanje v hrvaščino? Pri nas za prevod poskrbijo materni govorci. Kontaktirajte nas na info@poliglot.si ali pokličite 030 663 201.
 
Hrvaški jezik se je v zadnjih petnajstih letih zelo spremenil. To je zelo živ jezik, ki se še vedno spreminja, prav tako se na novo postavljajo tudi pravila hrvaškega jezika. Zaradi tega je treba imeti na voljo materne govorce iz Hrvaške, ki tudi sami ''živijo'' ta jezik in so z njim v vsakdanjem stiku. Še posebej pa morajo biti pazljivi na razlike med zgoraj navedenimi jeziki.
 
Naši izkušeni prevajalci, lektorji in tolmači za hrvaški jezik vas bodo prepričali z vsakim prevodom iz slovenščine v hrvaščino in obratno. Za prevajanje hrvaščine poskrbijo večinoma materni govorci, rojeni na Hrvaškem, z večletnimi izkušnjami na področju hrvaškega jezikoslovja, ki so še posebej pozorni na razlike med ekavščino in ijekavščino kot tudi na standardni in sodobni hrvaški jezik.
 
Pri nas lahko naročite prevode iz hrvaškega v slovenski jezik in obratno, nudimo pa vam tudi prevode iz hrvaškega v vse druge svetovne jezike in obratno. Pri istočasnem naročilu prevodov v hrvaški, srbski, črnogorski in bosanski jezik vam priznamo poseben popust zaradi podobnosti med naštetimi jeziki. 
 
Potrebujete kakovosten in ugoden prevod iz hrvaščine? Pri nas za prevod poskrbijo materni govorci. Kontaktirajte nas na info@poliglot.si ali pokličite 030 663 201.
 
Povpraševanje za prevode iz hrvaškega v slovenski jezik je veliko predvsem na področju turizma, iz leta v leto pa je več povpraševanja za prevode iz slovenskega v hrvaški jezik, saj se tudi naši južni sosedje vse bolj navdušujejo za obisk svoje severne sosede. 
 

Prevajanje v hrvaščino

Prevod iz hrvaščine v slovenščino in obratno lahko naročite za vse vrste besedil – od tistih najzahtevnejših s področja tehnike, medicine, prava in vse do sodno overjenih prevodov, za katere vam nudimo najugodnejše cene. 
 
Pokličite nas na 030 663 201 in se prepričajte o ceni in kakovosti opisanih storitev.
VAS ZANIMA CENA PREVODA?
prevod v:
vaš e-naslov:

Informacije in naročila

Kontaktirajte nas na telefonski št.: 

+386 (0)30 663 201
24 ur | vsak dan
© POLIGLOT jezikovna točka 2023 | O piškotkih