UGODNI sodno overjeni prevodi

NAJHITREJŠI sodno overjeni prevodi

BREZPLAČNA dostava prevodov

V Ljubljani z okolico

NAJCENEJŠE tolmačenje španščine in italijanščine

Že od 60 EUR na uro

Prevod iz španščine v slovenščino

Španski jezik je eden najbolj razširjenih jezikov, saj ga govori več kot 500 milijonov ljudi, od tega je okrog 330 milijonov maternih govorcev. Izhaja iz indoevropske družine romanskih jezikov in je uradni jezik v več kot dvajsetih državah sveta, od Španije, držav Latinske Amerike in Srednje Amerike, veliko število govorcev španskega jezika pa živi tudi na Filipinih, v ZDA, Franciji, Italiji, Avstraliji in številnih drugih državah. Po številu govorcev je to četrti svetovni jezik in je poleg angleščine edini jezik, ki se govori na skoraj vseh celinah. Jezikoslovci pravijo, da je to jezik, ki se bo v bodoče najbolj širil in razvijal ter pridobil največje število govorcev. 
 
Iščete kakovostno in ugodno prevajanje iz ali v španščino? Pri nas za prevod poskrbijo materni govorci. Kontaktirajte nas na info@poliglot.si ali pokličite 030 663 201.

Prevajanje španščine

Pri nas je španski jezik doma, saj v sklopu jezikovne točke Poliglot, kjer lahko naročite prevode, lektoriranje, tolmačenje in sodno overjene prevode v in iz španskega jezika, deluje tudi jezikovna šola Hola, posebej specializirana za španski jezik, direktorica podjetja pa je sodna tolmačka za španski jezik. Naši prevajalci za prevajanje španščine so večinoma materni govorci, ki poskrbijo za prevode v in iz španskega jezika v kombinaciji z vsemi svetovnimi jeziki.
 
Tudi za prevode v ali iz tega čudovitega jezika vam nudimo zelo ugodne cene, tako za navadne kot za sodno overjene prevode in tolmačenje. 
 
Hola, te esperamos!
VAS ZANIMA CENA PREVODA?
prevod v:
vaš e-naslov:

Informacije in naročila

Kontaktirajte nas na telefonski št.: 

+386 (0)30 663 201
24 ur | vsak dan
© POLIGLOT jezikovna točka 2023 | O piškotkih