UGODNI sodno overjeni prevodi

NAJHITREJŠI sodno overjeni prevodi

BREZPLAÄŒNA dostava prevodov

V Ljubljani z okolico

NAJCENEJŠE tolmačenje španšÄine in italijanšÄine

Že od 60 EUR na uro

Prevod iz srbšÄine v slovenšÄino

Srbski jezik je, podobno kot hrvaški, del skupine južnoslovanskih jezikov. V to skupino štejemo tudi slovenski, bosanski, makedonski, črnogorski in bolgarski jezik. Danes je srbšÄina uradni jezik v Srbiji ter Bosni in Hercegovini, govori ga pa okrog 12 milijonov ljudi po svetu in seveda tudi v bližnji ÄŒrni gori. 
 
Skozi zgodovino in še danes se je srbski jezik pisal z latinico in cirilico. Vse od 11. do 20. stoletja se je v Srbiji množično uporabljala cirilica, latinica pa se je uporabljala predvsem v današnji Vojvodini ter Bosni in Hercegovini. Danes sta obe pisavi enakovredni, se pa za uradne potrebe uporablja cirilica. 
 
Povpraševanje po prevodih iz srbšÄine v slovenšÄino in obratno je v porastu. Še posebej smo opazili porast naročil za sodno overjene prevode in prevode spletnih strani.

Prevajanje iz srbšÄine v slovenšÄino

Potrebujete kakovostno in ugodno prevajanje iz srbšÄine v slovenšÄino? Pri nas za prevod poskrbijo materni govorci. Kontaktirajte nas na info@poliglot.si ali pokličite 030 663 201.
 
V Sloveniji živi veliko priseljencev iz Srbije, velika pa je tudi migracija delovne sile iz srbsko govorečih področij, sploh potem, ko so jim pred leti odpravili vizume za vstop v EU. To pomeni tudi večjo potrebo po prevodih spričeval in ostalih listin, potrebnih za urejanje statusa pri nas. 
 
Za vse to in še več poskrbijo naši poligloti, specializirani za srbski jezik, ki po nizkih cenah in zelo hitro poskrbijo za prevod iz srbšÄine v slovenšÄino, prevod iz slovenšÄine v srbšÄino, sodno overjene prevode in tolmačenje v in iz srbšÄine. Srbski jezik je na nek način svetovni jezik, saj – kot se radi sami pohvalijo – velja: ''Pričaj srpski da te ceo svet razume!''.
 
Za ugodno ponudbo in vrhunski prevod iz ali v srbšÄino nas pokličite na 030 663 201 ali nam pošljite svoje besedilo na info@poliglot.si.  
VAS ZANIMA CENA PREVODA?
prevod v:
vaš e-naslov:

Informacije in naročila

Kontaktirajte nas na telefonski št.: 

+386 (0)30 663 201
24 ur | vsak dan
© POLIGLOT jezikovna točka 2024 | O piškotkih