UGODNI sodno overjeni prevodi

NAJHITREJŠI sodno overjeni prevodi

BREZPLAČNA dostava prevodov

V Ljubljani z okolico

NAJCENEJŠE tolmačenje španščine in italijanščine

Že od 60 EUR na uro

Prevod iz italijanščine v slovenščino

Četudi so pred leti padle vse meje, je meja med Italijo in Slovenijo še vedno prisotna, predvsem jo čutimo na področju sporazumevanja, saj razen na Primorskem italijanskega jezika prebivalci v preostalem delu Slovenije ne razumejo. Nekdanja meja med državama je bila dolga okrog 200 km, skozi zgodovino se je spreminjala in vzdolž nje je potekalo zelo pestro življenje, sploh kar se tiče obeh manjšin. Razvilo se je tudi veliko narečij, a vendarle je italijanski jezik eden glavnih svetovnih jezikov, saj ga govori okrog 85 milijonov maternih govorcev. 
 
Tudi vi iščete kakovosten in ugoden prevod iz slovenščine v italijanščino ali obratno?
Pokličite nas na 030 663 201 ali pošljite svoje besedilo na info@poliglot.si!
 
Po padcu meje so se stiki med obmejnim prebivalstvom okrepili in vse več je pobud po sodelovanju na različnih področjih, od gospodarstva, kulture, zgodovine do kulinarike itd. Zaradi tega ima pri nas italijanski jezik zelo pomembno vlogo. Med najštevilčnejšimi tujimi obiskovalci naše države so prav Italijani, sodelovanje med državama je postalo vse močnejše, tako da je tudi za prevod iz slovenščine v italijanščino in obratno povpraševanje vse večje. 
 
V našem podjetju se tega dobro zavedamo, kar nekaj nas je tudi Primorcev in lahko se pohvalimo, da smo specializirani za vse jezikovne storitve, ki zadevajo italijanski jezik. Smo pravi naslov za vse vrste prevodov iz italijanščine v slovenščino, še posebej za tolmačenje italijanščine, simultano in konsekutivno. 
 
Imamo veliko izkušenj, saj nam je v veselje prevajati v in iz italijanskega jezika, še posebej, ker dobro poznamo duh jezika, ki nam je zaradi življenja ob meji zelo blizu. Sodelujemo tudi z lepim številom maternih govorcev z onstran meje kot tudi z zamejskimi kolegi, ki še vedno ponosno govorijo in uporabljajo slovenski jezik.
 
Na podlagi tega vam nudimo zelo ugodne cene za prevode iz italijanščine v slovenščino in obratno, tako za navadne kot sodno overjene prevode. Če besedilo ni posebej zahtevno, nudimo še dodaten popust.
 

Prevod iz slovenščine v italijanščino

Pri prevajanju iz italijanskega v slovenski jezik se končno število znakov in strani zmanjša in obratno, kar se tudi upošteva pri končni ceni prevodov, obratno pa velja za prevod iz slovenščine v italijanščino.
Provare per credere!
VAS ZANIMA CENA PREVODA?
prevod v:
vaš e-naslov:

Informacije in naročila

Kontaktirajte nas na telefonski št.: 

+386 (0)30 663 201
24 ur | vsak dan
© POLIGLOT jezikovna točka 2023 | O piškotkih