UGODNI sodno overjeni prevodi

NAJHITREJŠI sodno overjeni prevodi

BREZPLAÄŒNA dostava prevodov

V Ljubljani z okolico

NAJCENEJŠE tolmačenje španšÄine in italijanšÄine

Že od 60 EUR na uro

SODNI TOLMAČ ZA SRBSKI JEZIK

Srbski jezik je najbolj uporabljan jezik s področja bivše države. Poleg Srbije je še vedno uradni jezik tudi v Bosni in Hercegovini ter ÄŒrni Gori. Sodni tolmač za srbski jezik, imenovan s strani Ministrstva za pravosodje, poskrbi za sodno overjene prevode v in iz srbskega jezika. Sodni tolmač za srbski jezik je pogosto tudi sodni tolmač za druge jezike iz bivše skupne države. Kar se tiče južnoslovanskih jezikov, imamo v naši  prevajalski agenciji največ naročil prav za sodno overjene prevod v in iz srbskega jezika.

Srbski jezik se je podobno kot hrvaški, po letu 1991 ločil od srbohrvaških jezikovnih standardov in se nadaljeval razvijati samostojno. Srbski jezik govori okrog 12 milijonov ljudi, uradna pisava v Srbiji je cirilica, v Bosni in Hercegovini ter ÄŒrni Gori pa se uporabljata cirilica in latinica.

Potreba po sodno overjenih prevodov v in iz srbskega jezika je kar velika. V Sloveniji je veliko družin s sorodniki iz srbsko govorečih  področij, tako da je potrebno pogosto urejanje listin za pridobitev stalnega bivališÄa, delovnih dovoljenj, vizumov, državljanstev in podobnih statusov. V vseh naštetih primerih potrebujemo sodno overjene prevode, ki jih opravi tolmač srbšÄine.

Listine za katere najpogosteje potrebujemo sodno overjene prevode v in iz srbskega jezika:

- potrdila o nekaznovanju
- spričevala in diplome
-  rojstni listi
- potrdilo o odpustu iz državljanstva
- pooblastila
- izpisek iz sodnega registra AJPES
- razpisna dokumentacija
- in druge listine

Naši sodni tolmači za srbski jezik vam do 15 strani overjenih prevodov lahko po zelo ugodni ceni pripravijo v enem dnevu ali še hitreje, ko je potrebno uloviti rok za oddajo listin.
VAS ZANIMA CENA PREVODA?
prevod v:
vaš e-naslov:

Informacije in naročila

Kontaktirajte nas na telefonski št.: 

+386 (0)30 663 201
24 ur | vsak dan
© POLIGLOT jezikovna točka 2024 | O piškotkih